Tänk på att ditt besök på den här webbplatsen sparas i din webbläsarhistorik. Om du tror att någon kanske kollar vilka webbplatser du besökt så kan du rensa historiken. Läs mer om sekretesstips.

Redogörelse för tillgänglighet

Jämställdhetsmyndigheten, Polismyndigheten, länsstyrelserna och ungarelationer.se står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här redogörelsen beskriver hur svartsjukaärinteromantiskt.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information från svartsjukaärinteromantiskt.se på något annat format, till exempel tillgänglig PDF, stor text, Lättläst, ljudinspelning eller punktskrift kan du meddela oss. Du kan också kontakta oss via e-post till: svartsjukaarinteromantiskt.vastragotaland@lansstyrelsen.se

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1

Kod

Webbplatsen innehåller kod som inte följer webstandarder och som inte validerar. Riktlinje[WCAG 4.1.1(A)].

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av svartsjukaärinteromantiskt.se. Senaste bedömningen gjordes den 21 januari 2021.
Webbplatsen publicerades den 29 januari 2021.
Redogörelsen uppdaterades senast den 5 april 2023.